Kako sa malo novca osmisliti stajling ?


Ono o čemu želim već  neko vreme da pišem je svakako  tema sa pitanjem ,,Kako sa malo novca osmisliti sopstveni stajling ? Verujem ,da će mnogi reći ,,Nikako !,,

Ja ne mislim tako  🙂

Naime ,damama iskreno mnogo treba u smisli ,da se uvek sećate one fraze ,naših baka i mama  ,,žensko je to ,mnogo joj  treba ! ,, Ima istine .Ali (ovde jako  volim ovo ,,ali ,,) takodje smatram da domišljata i kreativna žena može i sa znatno manje novca da bude lepa ,doterana ,moderna . Ono što je uvek bitno ,imali novca ili ne ,je da imate svoj personalni stil ,da jasno znate šta želite a šta ne ,šta savršeno stoji vašoj figuri a šta ne … Robovanje modnim diktatitima ne podržavam .Jednostavno ,moderno je moderno ali niti može svima da pristaje ,niti svi umeju to da ponesu, pa se često dešava da , kada vidite neku mladu damu imate ustisak da moda  nosi nju ( čitaj ,,vuče,,  ) . Meni se lično to nikako ne dopada . I na kraju ,kad neko ko se imalo razumem u krojenje i šivenje ,ručni rad ,i kada vidim u markiranim buticima odevne komade koji su tako loše sašiveni ,porubljeni ,obradjeni šavovi, onda  sama sebe obradujem činjenicom da  sam ja u tolikoj prednosti jer mnogo toga umem sama .Ne  znam ,ne treba preterivati ali moja skromnost je jedna od atipičnih osobina mog horoskopskog znaka .No ,izuzeci postoje 😉

Želim da Vam pokažem   odevnu kombinaciju  od nekih ,odprilike 30 ,00 €. Tačnije ,kombinacija je bila namenjena mojoj  prijateljici koja je želela nešto posebno ,mislim posebno za nju jer vrlo retko nosi suknju,spada u sportski tip i haljina je tek pravo malo čudo u njenom životu . Sako smo kompletirale sa haljinom od lana koja takodje ima malo nekog mat sjaja .Ono što je bilo problematično bila je veličina haljine.Ali malo paranja ,makaze u šake i prepravka je  donela konačni rezultat  i kombinaciju .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHaljina je jednostavnog modela ,bez rukava ,strukirana .Na prednjem delu je sastavljena iz nekoliko panela koji su dvoredno štepani . Kako mi je sve malo bilo bezlično ,odlučila sam se da u dominantnoj boji pojačam i dekorišem šavove koji idu dijagonalno ,ne svaki .

OLYMPUS DIGITAL CAMERADekorativni bod sam radila bodom očica  igla za iglom i koncem za vez .

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa sve to dodale smo  torbicu koju sam već predstavila ovde i koja je takodje pretrpela malu transformaciju .

Kompletan outfit je bio zadovoljavajući .I sve ovo je manje koštalo ili približno isto koliko i torbica i nakit koji je bio vrlo diskretan zbog upadljivog dezena.

Volela bih da čujem vaše komentare na ovu temu i vaša iskustva . U ovom slučaju ne radi se o punijoj osobi a već sam rekla da ću se posebno pozabaviti modelima za punije .Naime ,već se bavim jer i sama spadam u tu kategoriju . I da  budem jasna ,navedeno pisanje nikako ne podrazumeva odobravanje  ovom problemu ali svi smo različiti .Različitosti se moraju poštovati ili  kako ja volim da kažem kad je u pitanju moda za punije …dobro pakovanje može mnogo toga da reši  😉

A borbu sa kilogramima vodimo ,uf ! 🙂

4 comments on “Kako sa malo novca osmisliti stajling ?

  1. Dragana kaže:

    Ti znaš moj stav po pitanju robovanja bilo kome ili bilo čemu a trendovima naročito. Stil je stav a ko ima zlatne ruke, kao Ti, onda je i vlasnik sopstvenog, posebnog stila.

    (za kg – samo mnogo, mnogo vode)

    Sviđa mi se

  2. Miki kaže:

    Ja volim klasiku,mislim da ona svima dobro stoji.Ne robujem trendovima,mozda,kad sam bila mladja.

    A borbu sa kg vodim i ja,sad zasad -6 kg sa hrono ishranom,a nadam se da ce minus biti veci.

    Sviđa mi se

Postavi komentar