o meni …

Da se upoznamo!


Moje ime je Dragica .Obrazovana sam ,radim i radila sam uvek ozbiljne i odgovorne  poslove ,ili ,kako  moja mama  voli da kaže  ,  radim ,,teske  poslove,, ili  ,,poslove za muskarce,,.U stvari ,svoja sam i originalna ,jer kakva bi   ,,lavica ,, ja to bila .

Spadam u kreativne ljude koji se bave sobom ,svojim životom  i životom svoje porodice. Ponosna sam mama  sina koji je student i znatno mladje devojcice (mamine princeze)  djaka  prvaka.


Dobro dosli u  kucu ideja i snova !

Izvoli ,udji ,zaviri i ti ,

mozda ce i za te ,

sto- sta biti.

Pogledaj ,vidi,

sta raditi znam ,

jer ovo mogu od srca da dam.

Nizem ideje i tkam snove ,

da primim goste nove ,

dodjite opet ,dodjite svi ,

na blog ,,made by me,,


Srdacno ,Dragica


28 comments on “o meni …

  1. borislava kaže:

    Fenomenalno !

    Sviđa mi se

  2. taki kaže:

    Samo da dam sve pohvale na kreativnost, srecna sam sto te imam za prijatelja.

    Sviđa mi se

  3. Irena kaže:

    Da li prodajete onaj dzemperic i sesiric za bebe>

    Sviđa mi se

  4. Natasa kaže:

    Dragice,
    Da li prodajete bele heklane damske rukavice i koja im je cena?

    Sviđa mi se

  5. Lidija kaže:

    Draga lavice,
    Čestitke za originalnost i kreativnost!

    Sviđa mi se

  6. Postovana Dragice,

    veoma mi se dopadaju radovi od svilenog konca, pa bih Vas molila za da mi odgovorite gde ga nabavljate…meni je potrebna krem boja…
    Pozdrav
    vecnikvan

    Sviđa mi se

  7. Suzana kaže:

    Da li znas semu ili kako se heklaju rukavice bez prstiju?

    Sviđa mi se

  8. Aleksandra kaže:

    Draga Dragice,

    hvala vam sto ste se ukljucili na moju EX YU zurkicu. Zahvaljujuci tome sam se upoznala sa vasim blogom, vasom beskonacnom kreativnoscu i pozitivnom energijom i elanom. Zar mogu pozeleti vise? 🙂 Druzimo se i narednom prilikom…

    Veliki pozdrav

    Sviđa mi se

  9. dramskikutak kaže:

    Predivan blog, svaka čast! 🙂

    Sviđa mi se

  10. mirko kaže:

    Pozdrav kazite mi koje su cene vunice za strikanje ?

    Sviđa mi se

  11. tanja djogo kaže:

    koja je dimenzija tkanine za ponco i koliki je otvor za ruke

    Sviđa mi se

  12. svaka čast! baš mi se sviđaju Vaši radovi!

    Sviđa mi se

  13. Sanja kaže:

    Postovana Dragice,
    Da li mi mozete pomoći da rešim jedan mali problem?! Dopada mi se vas rad, i vasa kreativnost, posebno vezenje i sivenje. Moj muz ima jedan lep sako, ali na reveru je izašao jedan konac, kao čvorić. Deluje kao da je iskrzano ili oparano, jako je mali, ali bas se vidi. Mene bas iritira, ne znam s cim da ga uklonim?! Da li da ga odsecem, ili odnesem nekoj krojacici na prepravku?! Neko mi je rekao da to moze da se vrati iglom, da se ne vidi. Ja ne znam kako se to radi, nisam strucna u tome. Ako mozete da mi objasnite nesto oko toga, ako ste imali slican problem sa odecom, bilo bi mi od pomoći?!
    Unapred zahvalna!

    Sviđa mi se

    • dragicap kaže:

      Draga Sanja,hvala na komentaru i pohvalama.Lepo od Vas 🙂
      Što se tiče pitanja ,mislim da je poslednje što bih Vam savetovala je da končić (čvorić )odsečete.Mislim,a ja bih tako ,da prvo treba da probate da isti heklicom ukoliko je kratak konac iskoristite za uvlačenje sa unutrašnje strane tkanine .Vrlo pažljivo da ne pretegnete konac i napravite vidljivost sa prednje strane još jaču .Ukoliko je konac duži ,poslužite se šitkom iglom ali mislim da nije taj slučaj.
      Ne znam koliko sam Vam pomogla ali bi mi bilo drago .Pišite koliko sam bila od pomoći
      Svako dobro i srdačan pozdrav!

      Sviđa mi se

  14. Vesna Bobić kaže:

    Poštovana Dragice, moram Vam reći da ste mi bili inspiracija za kreativni rad.Prvi blog koji sam pratila bio je vaš.Ohrabrili ste me da i sama nešto radim . Danas sam otvorila fb stranu lutke handmade for you.Zavirite tamo kad nadjete vremena.I ako može mala reklama kod Vas na blogu, nova sam u ovome. Unapred hvala .veliki pozdrav .

    Sviđa se 1 person

    • dragicap kaže:

      Draga Vesna ,jako mi je drago da sam svojim kreativnim stvaralaštvom i pisanjem mogla biti nekom podstreh.To me jako raduje. Vrlo rado ću zaviriti na FB a što se tiče reklame ,samo mi pošaljite baner i link koji je vodiš do Vašeg bloga .Sve najbolej u budućem radu i …čitamo se 🙂
      Veli pozdrav ,Dragica Perović

      Sviđa mi se

      • Vesna Bobić kaže:

        Draga Dragice ; ja nisam baš informatički mnogo pismena. Služim se kompjuterom po malo neznam šta je baner. To je fejsbuk stranica a link je lutke Handmade for you. . Hvala još jednom.

        Sviđa mi se

      • dragicap kaže:

        Sve je u redu Vesna .Vašu stranicu pratim i rado sam je preporučila prijateljima koji su ,kako vidim istu prihvatili.Lutke su jako lepe a Vi jako maštoviti i kreativni. Samo tako nastavite.
        NApomena: Baner je ova sličica mala (kod mene ova devojka koja štrika sa macom ) koja je kao ,,zaštitni znak ,, bloga i čijim klikom volazite takodje do bloga .Ako to odlučite i napravite ,slobodno se javite ,rado bih postavila na svoj blog ,jer već imam jako puno svojih prijatelja kreativaca čiji rad pratim
        Svako dobro …

        Sviđa mi se

  15. Vesna Bobić kaže:

    Hvala Vam . draga.Hoću čim dobijem podršku dece, oni mi uglavnom pomažu dok ne apsolviram ovu tehnologiju.Hvala takodje za komentar.A vaše radove pratim i svi mi se svidjaju jer smo tu negde slične gradje, a nije lako iskreirati modele za nas. Vi to dobro uradite, i ja onda dobijem inspiraciju da mogu nešto slično. A lutke su ljubav od ranije, vezane i za profesiju. veliki pozdrav!

    Sviđa mi se

  16. Снежана kaže:

    Мени треба шема за хеклане рукавице. Оне розе, романтичне. Или неке сличне…

    Sviđa mi se

Postavi komentar