…Evo mene …


Zaista me nije dugo bilo .To što nisam pisala ne znači da  nisam ništa radila .Kako kreativne aktivnosti ,pored  onih redovnih i ponekad ,moram priznati monotonih čine potku mog postojanja,ja sam pomalo  otimala vreme  i  za ove aktivnosti.

…Made by me … su isključivo radovi mojih ruku delo , stvoreni u mojoj  kreativnoj radionici  .Nastaju kao plod moje mašte i  rada  ,što je takodje jedan od razloga što ne pišem tako često.

No ,da se vratimo temi. U proteklom periodu ,najviše sam se družila sa mojom ,,princezom,,pa smo tako koristile vreme na kreativne zanimacije,kao što su: šivenje haljinica za lutkice,pravljenje raznoraznih zanimacija od kolaž papira , plastike i svašta nešto još interesantno.Kako je letnje vreme jako inspirativno najvise  smo vremena provodile radeći u radionici ,koju mi nazivamo,,naša kreativna radionica ,,.I dok sam se ja uglavnom bavila šivenjem ,kao velika i ozbiljna ,moja devojčica je vršljala po ,,radionici ,, .No, to tako mora ,jer to drugačije ne može,mislim  ne možemo jedna bez druge.

Za sve neupućene,kreativna radionica je ostava  u  kući u kojoj se nalazi naš kreativni svet,mislim ,mašina za šivenje,endlerica,krpice i končići u  raznoraznim bojama,vunice i konci ,igle i iglice i svašta   nešto .Da ne bude greške ,svaka slučajnost sa mačkom je namerna!Jer naša mačka ubi se  trčeći  da zauzme mesto u radionici,mislim grabi moje mesto a  kada god vidi da smo u ,, radionici ,, a da je nismo zvali,  kunja ispred vrata ne bi li kako ,kada neko slučajno otvori vrata šmugnula i ušla.

Mrtva je to trka ,verujte mi!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s